Chiar daca nuanta parului nostru ni se pare a fi banala, prea comuna, aceasta ne poate descrie personalitatea, modul de a actiona.

Parul saten: esti o persoana responsabila, care a lasat deoparte visurile inaccesibile si are planuri concrete pentru viitor. Esti cu picioarele pe pamant si vrei cu orice pret sa iti atingi scopurile, ceea ce este foarte bine pentru tine, doar ca nu ar strica, din cand in cand sa iesi din ritmul acesta monoton si sa incerci o schimbare, sa iti permiti sa faci lucruri care te scot din tipare. Pana la urma acestea sunt micile placeri ale vietii…

Parul brunet: Deja denoti inteligenta si seriozitate prin imaginea ta, insa cu siguranta mai ai cateva talente ascunse si o creativitate bine dezvoltata. Reusesti astfel, fara doar si poate sa impresionezi cu usurinta persoanele din jur, pentru care esti o sursa de inspiratie. Ce sa mai vorbim de cuceriri?

Parul blond: Am spus par blond si deja am descris un ideal de frumusete… Daca mai ai si ochii albastrii, prima impresie este una cat se poate de reusita. In orice caz, ai un spirit tanar si plin de energie, poti binedispune fara efort si, desi pari uneori superficiala, esti sensibila si profunda.

Parul roscat: Chiar daca iti doresti sa nu iesi in evidenta, acest lucru este imposibil. Esti plina de viata si foarte sociabila, uneori poti parea inca o copila, dar ce este rau in a te pastra tanara indiferent de varsta? Alegi de fiecare data sa iti urmezi inima pentru ca stii ca te va purta pe cele mai frumoase carari, iar asta te face o persoana speciala. Te lasi usor coplesita de emotii, dar nu pentru mult timp pentru ca esti o femeie puternica.

Cu siguranta fiecare suntem unice in felul nostru, iar culoarea parului o putem schimba in fiecare luna, in functie de ceea ce ne reprezinta in momentul respectiv. Insa, cu siguranta vei regasi cateva trasaturi care te caracterizeaza in categoriile de mai sus.