Termeni si conditii

Ultima actualizare: mai 2020

Site-ul CatalogAvon.com este un ghid online de sfaturi si recomandari pentru cei care doresc sa se informeze asupra aspectelor pe care le presupune inregistrarea ca reprezentant Avon. Prin intermediul CatalogAvon.com se poate accesa Brosura Digitala disponibila pe site-ul Avon.ro si faciliteaza inregistrarea comenzilor online pe platform partenera. Informatiile prezentate sunt strict pentru informare si au un caracter general.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. CatalogAvon.com isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Toate informatiile prezentate pe acest site sunt verificate si validate inainte de publicare, insa CatalogAvon.com nu poate fi responsabila pentru orice eventuale inadvertente intre informatiile sau conditiile actuale de creditare ale si cele existente in momentul publicarii articolelor pe site, inclusiv legate de costurile de finantare sau termenii si conditiile care se aplica ofertelor respective.

In momentul in care accesati un site recomandat pe CatalogAvon.com, va rugam sa luati in considerare faptul ca acel site este operat complet independent fata de CatalogAvon.com, neexistand o legatura directa cu proprietarii sau operatorii acelui site sau control asupra continutului respectiv. De aceea este important sa verificati termenii si conditiile de utilizare prezente pe fiecare site in parte, credibilitatea companiei ce opereaza site-ul, calitatea serviciilor si gradul de satisfactie al clientilor.

Utilizarea acestui site se face in totalitate pe riscul dumneavoastra, CatalogAvon.com nefiind raspunzatoare pentru orice fel de daune, directe sau indirecte, de orice natura, ce ar putea fi rezultatul utilizarii acestui site. Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru nici o dauna ce poate aparea in urma utilizarii acestui site sau accesarii legaturilor web prezente in acest site, inclusiv, dar nu limitat la: orice tip de pierderi financiare, dispute intre vanzatori si cumparatori, schimbarea conditiilor sau costurilor de vanzare ale site-urilor prezentate sau pierderi de date sau alte situatii similare.

Informatiile prezentate pe acest site pot contine inadvertente de natura tehnica sau greseli de tipar. Informatia din site poate si va fi modificata sau adusa la zi oricand este necesar fara notificare prealabila.

Daca nu sunteti de acord cu regulile de utilizare a platformei CatalogAvon.com, va rugam sa nu folositi in nici un mod servicile sau informatiile prezentate in acest site.

Daca sunteti minor si accesati CatalogAvon.com o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Accesarea informatiile publicate pe site

Garantam utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul CatalogAvon.com fara dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a exploata site-ul in orice alt scop, comercial, fraudulos sau contrar intereselor noastre, fara acordul prealabil in scris din partea noastra. Aveti un drept limitat, ne-exclusiv si revocabil de a crea o legatura web (link) catre pagina principala a site-ului CatalogAvon.com, sau catre orice alta pagina, atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru CatalogAvon.com sau oricaruia dintre colaboratorii nostri.

Comunicarea electronica

Cand vizitati CatalogAvon.com sau ne trimiteti email-uri, comunicati cu CatalogAvon.com pe cale electronica. Sunteti de acord ca toate aceste comunicari electronice: email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care CatalogAvon.com le furnizeaza electronic, indeplinesc toate cerintele legislatiei nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica cu CatalogAvon.com pe aceasta cale, fie ca numai sunteti primitorul acestor informatii sau si in cazul in care dumneavoastra ne transmiteti informatii pe cale electronica, reprezinta un accept echivalent cu semnatura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite pe un suport fizic, in scris. Dumneavoastra, si CatalogAvon.com deasemenea, sunteti de acord sa respectati intocmai cele comunicate pe cale electronica, punand folosirea acestor comunicari sub incidenta prezentului document numit „Termeni si conditii”.

Comunicarea electronica poate fi completata, dupa caz, de cea traditionala.

Lista tehnicilor de comunicare la distanta, conform Anexei din Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

 1. imprimat neadresat;
 2. imprimat adresat;
 3. scrisoare tipizata;
 4. publicitate tiparita cu bon de comanda;
 5. catalog;
 6. telefon cu interventie umana;
 7. telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
 8. radio;
 9. videofon (telefon cu imagine);
 10. videotext (microordinator, ecran TV cu tastatura sau ecran tactil);
 11. posta electronica (e-mail);
 12. telecopiator (fax);

televiziune (teleshopping).

Dreptul de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului CatalogAvon.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea CatalogAvon.com si a partenerilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al CatalogAvon.com a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Se permite folosirea site-ului CatalogAvon.com numai in limitele metionate in articolul 1 al prezentului document.

Comentariile si alte comunicari ale utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza site-ul CatalogAvon.com pot face comentarii la adresa lui, a site-urilor prezentate, a promotiilor si produselor oferite de catre acestea, care pot fi publicate pe site dupa o verificare prealabila. CatalogAvon.com isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu afisa pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, texte vizand diverse campanii de promovare, contine virusi si orice forma de spam. CatalogAvon.com nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor informatii se considera ca utilizatorul confera site-ului CatalogAvon.com si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media national si international. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. CatalogAvon.com nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

Linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul CatalogAvon.com este gazduit de serverele unei terte firme. Serverele pe care site-ul este  gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punctul de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre platforma CatalogAvon.com, este periodic analizata din punctul de vedere al securitatii.

CatalogAvon.com nu va putea fi facuta responsabila pentru erorile aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. CatalogAvon.com nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului CatalogAvon.com. CatalogAvon.com nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul CatalogAvon.com. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii si administratorii site-urilor in cauza.

Termenii de utilizare a newsletter-ului

Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul CatalogAvon.com este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea „Confidentialitate” de mai jos. CatalogAvon.com si magazinele partenere detin toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document. Abonatii newsletter-ului CatalogAvon.com pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului CatalogAvon.com mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, CatalogAvon.com nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. CatalogAvon.com isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, dupa o notificare in prealabil – sau – fara o notificare in prealabil, despre aceasta intentie, daca CatalogAvon.com are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Credite-nevoi-personale.eu, sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este inclusa in nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Credite-nevoi-personale.eu, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Confidentialitate

Prelucratorul site-ului CatalogAvon.com, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, si a unor oferte speciale si promotii. CatalogAvon.com nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul CatalogAvon.com, fara acordul dumneavoastra explicit. Furnizarea datelor personale catre CatalogAvon.com nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date trimitind un e-mail la adresa contact @ CatalogAvon.com

Mai multe detalii despre drepturile dvs găsiți pe pagina dedicată Politica de Confidentialitate si cookie-uri.